Hacuka – használt ruha adományozás

Tele a gardróbszekrény és felmerült benned a kérdés Hová tegyük a használt ruha egy részét, ha nincs rá szükségünk?

Mi gondoltunk erre, és létrehoztuk a Hacukába a jótett-hely  használt ruha üzletünket. Amikor a jó állapotú használati tárgyaidat, használt ruháidat nem tudod kinek tovább adni, akkor ne dobd a szemétbe. Keress meg minket, így a környezet tudatosságot összekötheted a szociális jótékonysággal.
Hogyan működik a rendszer?
A használt ruha üzlet neve  is magában foglalja,  HACUKA a Jótett-hely, így a támogatók eldönthetik,  hogy a behozott ruhaneműt adományként ossza szét az alapítvány vagy a Hacukában megvásárolható legyen. Az adomány leadás után az üzletekben komoly válogatás, logisztika zajlik önkéntesek bevonásával. A kiválogatott termékeket értékesíteni kezdik, vagy ha az adományozó úgy dönt, hogy támogatásként használt ruháit adományként adja, akkor igény szerint a mély szegény célcsoportnak térítésmentesen továbbadja azt az alapítvány. Ha értékesítésre kerül az üzletben a behozott felajánlást, akkor az Alapítvány az évszaknak megfelelően tud a lakosság részére támogatást nyújtani. Így az évszaknak megfelelően segítenek a rászorulókon, ha kell, élelmiszert osztanak, hátrányos helyzetű gyerekeket visznek karácsonykor és húsvétkor moziba vagy más kulturális rendezvényekre. A turiból befolyt pénzösszegből kórházaknak is adományoznak például kiságyakat vagy olyan eszközöket, amelyekre éppen szükségük van.

Fontos, hogy a felajánlásokból származó ruhák, tárgyak

– jó minőségűek legyenek
– tiszták
– ne szoruljanak javításraAz adományboltban bárki vásárolhat!
A jó minőségű használt ruha mellett a polcon sorakoznak mesekönyvek és kötelező olvasmányok, játékok is ezek megvásárlásával, azzal a tudattal térhetünk haza, hogy ezzel másokon is segítettünk. – Az is a célja az Alapítványnak, hogy olyanok is betérjenek ide és találjanak maguknak ruhát, akik kevesebb pénzből kell, hogy boldoguljanak.
Látjuk, hogy az emberek nagyon szívesen adnak és adakoznak, csak kell egy megbízható szervezet, egy igazi cél és egy átlátható megvalósítás.Keresd fel adományboltunkat, hiszen Együtt csodákra vagyunk képesek!