Partnereink

A Karitáció Alapítvány tevékenysége alappillérként tekint a partneri viszonyok ápolására. Ezzel a lehető legszélesebb körből tudunk szaktudást és támogatást bevonni tevékenységünk ellátásához. Az alapítvány üzleti filozófiájának szerves része egy olyan világkép, amelyben az üzleti és magánszektor egyaránt fontos szerepet játszik a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek mindennapjainak megkönnyítése érdekében. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy civil szervezetekkel, cégekkel és magánszemélyekkel együttműködve több egészségügyi intézménynek is tudtunk eszközöket, használati tárgyakat adományozni. Hiszen a kórházi körülmények között való gyógyulás segítése kiemelt szívügyünk. A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai az országot járva tesznek meg mindent, hogy a sérült, beteg gyermekek napjait egy kis vidámsággal könnyebbé tegyék. A sokszor állandó fájdalmat jelentő kezelések, a szülők hiánya, a kórházi napok nagyon nehezen elviselhetőek a kis betegek számára. Ezért célunk mindezt nevetésre váltani, ezzel is terelve őket a gyógyulás felé.

Ennek a célnak az elérése érdekében a Karitáció Alapítvány szoros együttműködésre törekszik az üzleti élet szereplőivel és azokkal az alapítványokkal, amelyek hozzá kívánnak járulni a rászoruló családok segítésében. Az együttműködés nagyon sok alakot ölthet. Például állhat közös események szervezéséből, amelyek felhívják a közvélemény figyelmét a rászoruló családok helyzetére. De a vállalatok által jól koordinált és célzott támogatásokkal is segíthetik az Karitáció Alapítvány -Gyógyító Bohócdoktor csapatának munkáját.

Különös hangsúlyt fektetünk a több éven keresztül fennálló, sokoldalú partneri viszonyok kiépítésére. Üzleti és alapítványi partnerségi programunk célja, hogy olyan kölcsönösen hasznos együttműködést alakítsunk ki, amely megerősíti a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek regionális és globális hálóját.

A Karitáció Alapítvány jelenlegi elnöke köszönetet mond a minden támogatójának, akik tapasztalataikkal, javaslataikkal támogatásukkal hozzájárulnak az alapítvány működéséhez. Ha szeretnél te is közénk tartozni, kérjük támogass minket egyszeri vagy rendszeres adomány formájában. Részletes leírást a Vállalatoknak – társadalomi felelősségvállalás aloldalon találsz.