BOHÓCDOKTOR RAJZPÁLYÁZAT

A Karitáció Alapítvány – Gyógyító Bohócdoktor zsűrijének nem volt könnyű dolga, “az ÉN bohócdoktorom” alkotói pályázatra több mint 500 pályamű érkezett, melyek közül az alapítvány zsűrije az alábbi nyerteseket választotta ki mint nyertes bohócdoktor rajzpályázat:

 • 8 év alatti (óvodás – kisiskolás) korcsoport: Balogh Borbála Liliána – 7 éves
  Nyereményed: 75.000 Ft értékű ajándékcsomag (PC táblagép+Karitáció pakk)
 • 8-15 éves kor közötti (iskolás) korcsoport: I. Bönde Boglárka – 13 éves
  Nyereményed: 75.000 Ft értékű ajándékcsomag (PC táblagép+Karitáció pakk)
 • Különdíj: Horváth-Mijatov Véda – 8 éves
  Nyereményed: 75.000 Ft értékű ajándékcsomag

GRATULÁLUNK mindhárom nyertesnek, akik pedig idén nem végeztek elsőként ne csüggedjenek jövőre ismét életre hívjuk a képzeletbeli bohócdoktorokat.

(Nyereményekkel kapcsolatban, kollégáink hamarosan felveszik veletek a kapcsolatot)

 

2020. bohócdoktor rajzpályázat kiírás:

A Karitáció Alapítvány – Gyógyító Bohócdoktor csapata rendhagyó módon 5. alkalommal indítja útjára “az ÉN bohócdoktorom” címmel alkotói pályázatát. A gyermeki kreativitás határtalan, nem szab neki gátat sem bezártság, sem hiányérzet. A pályázat célja, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát: a rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról és arról, hogy a ti fejetekben miként elevenednek meg a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai. Mi pedig értékes nyereményekkel fogjuk díjazni a legkreatívabbakat!

Formai követelmények:

– az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni.
– stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs

– pályázati anyagok feltöltési határideje: 2020. május 05. (kedd)

– pályázat eredményhirdetése: 2020. május 31. (vasárnap)

Korosztályok: 
1. 8 év alatti (óvodás – kisiskolás),
2. 8-15 éves kor közötti (iskolás)

Beküldés elérhetősége: 
Az alapítvány weboldalon tudod elvégezni a feltöltést. Feltöltéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályamű fantázia nevét.

Díjazás:

A legjobbnak ítélt alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. A legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül.

 1. 8 év alatti (óvodás – kisiskolás) – 75.000 Ft értékű PC táblagép
  2. 8-15 éves kor közötti (iskolás) –  75.000 Ft értékű PC táblagép
 2. közönségszavazás – Karitáció Alapítvány ajándékcsomag

A közönségszavazás a www.facebook.com/Bohocdoktorok  oldalon 2020.05.05-2020.05.31-ig zajlik. A legtöbb interakciót kapott pályamű is 2020. évre elnyeri a Karitáció Alapítvány Bohócdoktor különcímét.

Az alkotások a www.karitacio.hu és www.facebook.com/Bohocdoktorok felületeken is megjelennek. A beküldő hozzájárul ahhoz, hogy az internetes felületen és a sajtóban a Karitáció Alapítvány a beküldő fotóját és nevét felhasználhatja. Az alkotói pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.karitacio.hu hivatalos oldalon érhető el.